Köp & Leveransvillkor - Svenska

Allmänna villkor hos

de Belder®

Företagsinformation

de Belder®

Kungsholmsstrand 183, 112 48 Stockholm

Orgnr: SE770421142901

Telefon: +46-706714947

Email: info@debelder.se

 

PRISER

De priser som anges på webshopen är uppgivna i SEK och inkluderar VAT. Dessa priser gäller från 1 januari 2020. Vi förbehåller oss rätten för eventuella  prisändringar.

PRODUKTPRESENTATION

Vi har gjort allt vi kan för att återge alla färger korrekt på de Belder® Webshop. Vi kan dock inte garantera att den faktiska varan kommer att ha exakt den färg och utseende som Ni uppfattar på Er skärm på grund av färgfunktioner samt bildskärmen på Er dator. Vi kan inte ansvara för färgåtergivningen på Er datorskärm.

KÖP

För att handla via de Belder® webshop kommer ni att uppmanas att registrera Er, vilket innebär att Ni ger oss er kontaktinformation. Vid beställning kommer ni att bli ombedd att förse oss med er betalningsinformation. Det är Ert ansvar att tillhandahålla giltig och korrekt information samt att Ni är den person som avses i fakturainformationen Ni uppgivit.

 Kontraktet mellan Er och de Belder webshop tar vid då ni gör en beställning. Vid beställning på de Belder webshop skickar vi en bekräftelse till er E-mail adress. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera er beställning om vi inte får auktorisering för er betalning.

  

LEVERANSVILLKOR

Vi strävar efter att leverera era varor så fort som möjligt. Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. Vi kan leverera över hela världen. När beställningen lämnat vårt lager kommer ni att erhålla E-mail med ert spårningsnummer. Fri frakt gäller för alla beställningar inom Sverige. Utrikes fraktkostnad är 129kr.

  

Ångerrätt - DISTANSHANDEL

Vid köp i vår webshop gäller distanshandelslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadad. Originalemballage måste sparas och följa varan. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. Återbetalning sker efter vi mottagit returen, till ert konto som använts vid beställning.

 

REKLAMATION

Eventuella felaktiga varor måste meddelas till info@debelder.se senast 7 dagar efter mottagandet.

 

KLARNA
För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.


Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

 

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

 

Har du frågor om din leverans?

Kontakta oss info@debelder.se